Tekil Mesaj gösterimi
Okunmamış 24.Aralık.2019, 12:01   #1
admin
Senior Member
 
admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 03.Mayıs.2014
Mesajlar: 5,291
Standart İlginç manikür stilleri: Oje dağı

Manikür ve oje sürme stillerinde artık neredeyse her gün bir yenilikle karşılaşıyoruz... Oje dağı stili de bu garipliklerden biri!



Manikür ve oje sürme stillerinde artık neredeyse her gün bir yenilikle karşılaşıyoruz... Oje dağı stili de bu garipliklerden biri!
Oje dağı nedir?
Basitçe farklı renkte ojelerin kat kat sürülmesiyle yapılan*kabarık görünümlü bir oje sürme şeklidir.
*
Ellerimizin bakımlı olması her zaman ilk izlenim için önemlidir. Güzellik çılgınları ise basmakalıp şeylerden sıkılıp yeni şeyler denemeye bayılırlar. Son zamanlarda Instagramda’ da sık sık karşımıza çıkan oje dağı bu yeni denemelerden biri sevip sevmediğinize karar vermek*size kalmış...
*
*
Oje dağı bir blogger’ın “en kötü karar kararsızlıktan iyidir” misali “eğer oje rengine karar veremiyorsanız hepsini sürün!” gibi bir önermesiyle ortaya çıktı.*
*
Oje dağı yapmak için rengarenk ojelere ve o ojeleri taşıyabilecek güçlü kuvvetli parmaklara ihtiyacınız var. Zira iki kat oje bile zaman zaman ağırlık yaparken yaklaşık yüz kat oje sürmek parmaklarınıza hatırı sayılır bir ağırlık yapacaktır. Ayrıca görüntüsünün ne kadar estetik olduğu da büyük bir tartışma konusu.
*

*
100 kat sürülen ojeyi çıkarmak da ayrı dert tabii... İttirerek kazınan ojelerin kalıntıları daha sonra asetonla temizleniyor.
*
Bu videoda 100 kat oje sürmek için 3 saatten fazla zaman harcayan bir vlogger ı izleyebilirsiniz:
admin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla