Kadın Gözüyle

Kadın Gözüyle (http://kadingozuyle.net/index.php)
-   Pembe Magazin (http://kadingozuyle.net/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Turabi paylaştı: Survivor’a gitmiyorum! (http://kadingozuyle.net/showthread.php?t=81334)

buse 16.Ocak.2018 00:19

Turabi paylaştı: Survivor’a gitmiyorum!
 
İki sene üst üste kadrosunda yer aldığı Survivor yarışmalarını birincilikle bitiren Turabi Çamkıran sosyal medya hesabından yaptığı Survivor 2018 paylaşımıyla kafaları karıştırdı.

Yeni sezonu heyecanla beklenen Survivor 2018’e sayılı günler kala All Star heyecanının yaşanacağı yarışmayla ilgili şaşırtıcı bir gelişme yaşandı. 10 Şubat tarihinde ekrana gelecek olan Survivor 2018’de yer alacak isimlerden biri olan Turabi Çamkıran hesabından yaptığı paylaşımlarla programın izleyicilerinin kafasını karıştırdı. Dün akşam instagram hesabından arka arkaya paylaşımlar yapan Turabi insanların kafasında ‘Acaba yarışmaya katılmayacak mı?’ sorularının uyanmasına neden oldu.
http://i.sozcu.com.tr/wp-content/upl.../turabi-1.jpeg
TURABİ ŞOK ETTİ
Geçtiğimiz yıllarda Survivor’a katılan ve gerek sözleri ve gerek yaptıklarıyla fenomen hale gelen Turabi bu yıl Survivor kadrosunda yer alıyordu. Şimdiye kadar yaptığı paylaşımlarla da Survivor 2018 kadrosunda yer alacağını duyuran ve Turabi’den dün şoke eden bir paylaşım geldi.
http://i.sozcu.com.tr/wp-content/upl.../turabi-2.jpeg
SURVIVOR’A GELMİYORUM DEDİ
Turabi instagram hikayesine yaptığı paylaşımda önce Survivor’a gelmeyeceğini duyurdu. Herkes neler olduğunu merakla beklerken Turabi’den bir paylaşım daha geldi. Çamkıran, bu defa instagram hikayesine “Evet üzülerek söylüyorum ki bu sene arkamdan çevrilecek hiçbir oyuna gelmiyorum” yazdı. Neler olduğu merak konusu olurken Turabi yaptığı son paylaşımla yok artık dedirtti! “Gitmiyorum diye sevinenler… Gülümseyin Turbolandınız” yazan Turabi olayı ciddi sanan birçok kesim tarafından eleştiri aldı.
http://i.sozcu.com.tr/wp-content/upl.../turabi-3.jpeg


Şu Anki Saat: 10:37

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.