Kadın Gözüyle

Kadın Gözüyle (http://kadingozuyle.net/index.php)
-   Türkiye ve Dünya Gündemi işte Siyaset Meydanı (http://kadingozuyle.net/forumdisplay.php?f=97)
-   -   Ülkü Ocakları Genel Başkanı'ndan Bahçeli mesajı (http://kadingozuyle.net/showthread.php?t=80269)

buse 04.Mart.2016 00:37

Ülkü Ocakları Genel Başkanı'ndan Bahçeli mesajı
 
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, "Hareketimizin lideri Devlet Bahçeli'dir, geri kalan meselelerle alakalı, dikkate alınacak bir şey yoktur" dedi.

http://icube.milliyet.com.tr/YeniAna...i-6691186.Jpeg


Kılavuz, Ülkü Ocakları Kırklareli İl Teşkilatında yaptığı konuşmada, Türk milletinin bölünmek ve parçalanmak istendiğini ileri sürdü.

Türkiye'nin zor bir süreç içerisinde olduğunu belirten Kılavuz, hainler ve alçakların karşısında durduklarını ve durmaya devam edeceklerini söyledi.


Ülkü Ocakları'nın Türk gençliğinin milli manevi değerleriyle bütünleşip, ilim, iman ve ahlak esasında yetiştirmek adına kurulan yuvalar olduğunu ifade eden Kılavuz, şöyle devam etti:

"Ülkü Ocakları'ndan şimdiye kadar sayısız ağabeyimiz ve kardeşimiz yetişmiştir. Her biri Türklük bilinciyle İslam ahlakıyla yetişmiştir. Türk milletine hizmet edebilecek makamlara ulaşmıştır. Kimisi siyasette, kimisi ticarette, kimisi bürokraside Türk milletine faydalı olma gayreti içerisindedirler. Gençlerimizi sosyal sorumluluk alanında, sporda her alanda geliştirmek anlayışı içerisindeyiz."Ülkü Ocakları'nın sadece Türkiye'nin değil dünyanın en büyük gençlik teşkilatı olduğunu vurgulayan Kılavuz, "Ülkü Ocakları halimler tekkesi kadar kutsal, Peygamber ocağı kadar mübarek, askeri ocağı kadar disiplinli yerlerdir" ifadelerine yer verdi. Türk milletinin sonuna kadar yaşaması için birçok ülkücünün şehit olduğunu kaydeden Kılavuz, Vatan olmadan hiçbir şeyin olamayacağını dile getirdi.

MERAL AKŞENER SORUSU

Bir gazetecinin "Bahçeli ve Meral Akşener arasındaki polemiği nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna Kılavuz, "Liderimiz bizim başımızda. Hareketimizin lideri Devlet Bahçeli'dir, geri kalan meselelerle alakalı, dikkate alınacak bir şey yoktur" şeklinde cevap verdi. Kılavuz, daha sonra basına kapalı olarak toplantısını sürdürdü.


Şu Anki Saat: 18:43

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.