Tekil Mesaj gösterimi
Okunmamış 04.Şubat.2016, 18:26   #1
buse
Senior Member
 
buse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 10.Kasım.2014
Mesajlar: 23,270
Standart İlk Buluşmaya Nasıl Gidilir?



İlk buluşma kuralları, ilk buluşmada ne giyilir, ilk buluşmada dikkat edilmesi gerekenler, ilk buluşmada nelere dikkat edilmeli, ilk buluşmaya giderken ne giyilir…
İlk buluşmaya giderken ne giyilir?

Yeni bir ilişkiye başlamaya hazırsınız ve ilk buluşma için hazırlanıyorsunuz. Peki ilk buluşmaya nasıl gidilir, ne giyilir, ilk buluşmada neler konuşulur ve nasıl davranılır bilmek ister misiniz? İşte cevaplarımız…
  • İlk buluşmada çok seksi olmak yerine her şeyi yerli yerinde ve size özgü yapmanız çok önemli. Öncelikle kendiniz olun ve kendi tarzınızı yansıtan kıyafetler tercih etmelisiniz. Tabi gideceğiniz mekanda çok önemli.
  • Tek omuzlu elbiseler ya da bluzlar, boynunuzu açık bırakan hafif dekolteler zarif bir kolyeyle tamamlanabilir. Skinny jeans ve şık bir ayakkabı giyilebilir. Siyah küçük elbiseler de ilk buluşma için vazgeçilmez bir tercihtir.
  • Erkekler de topuklu ayakkabıları kadınlar kadar sever ve seksi bulur. Sizde şık bir kombinle topuklu bir ayakkabı seçebilirsiniz. Sadece dikkat etmeniz gereken nokta giyebileceğiniz yükseklikte bir topuk boyu olmasıdır. Ortalama 8 cm’lik topuk boyu pek çok kadın için ideal bir ölçü denilebilir. Aklınızda bulunsun Bakımlı ve ojeli ayak parmaklarınızı gösteren bir açık ayakkabı ya da bantlı şık bir sandalet de oldukça çekici ve seksi görünmenizi sağlayabilir.
  • Çok abartılı bir makyaj ve özenle yapılmış abartılı saçlar yerine daha sade ve doğal modellere yönelmelisiniz. Böylece doğal halinize yakın bir halinizi de göstermiş olursunuz. Erkekler doğallığı her zaman sever ve tercih ederler.
  • İlk buluşmada mekan çok önemlidir. Sessiz, sakin ve kapalı bir mekanı tercih edin. İletişim daha kolay olacak ve bu sayede ona daha iyi odaklanabilirsiniz.
  • Sizi ilk görüşmede ailesi ile tanıştırmaya kalkarsa buna kesinlikle engel olun ve kabul etmeyin. Aile ile görüşmek ilk buluşma için çok erken bir durum. Bunun için zamana ihtiyacınız olacak.
  • İlk görüşmeden göz iletişimi çok önemlidir. Konuşurken tam olarak gözlerinin içine bakın ve onu dikkatli dinleyin. Bilirsiniz gözler yalan söylemez. Böylece hem daha samimi bir iletişim kurar hem de niyetini anlama fırsatını yakalarsınız.
  • Görüşmeye başladığınız anda ya telefonunuzun sesini kısın ya da tümden kapatın. Sürekli telefona bakmak, gelen telefonları açmak, mesajları cevaplamak karşınızdakine karşı hem saygısızlık olur hem de sizden sıkılmasını sağlarsınız.
Aslında daha yazacak, söylenecek çok şey var. Ancak kendinizi doğru yansıtan kıyafetler, sözler ve davranışlar seçmelisiniz diyor konuyu bu şekilde bağlıyoruz. Samimiyet, dürüstlük her zaman önce gelir, unutmamakta fayda var
buse isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla