Tekil Mesaj gösterimi
Okunmamış 02.Eylül.2020, 11:03   #1
admin
Senior Member
 
admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 03.Mayıs.2014
Mesajlar: 5,291
Standart Korona virüs döneminde en çok bu uygulama tercih edildi

Covid-19 önlemleri nedeniyle maske kullanımının zorunlu hale gelmesinin ardından ruj kullanımının daha da zorlaştığını belirten Güzellik Koçu Aylin Çetinkaya, bu yazın en popüler uygulamaları arasında kalıcı dudak renklendirme olduğunu söyledi.

Dudak renklendirme, solgun görünen dudaklar için kalıcı ve doğal bir çözüm. Ayrıca, dudak hatları zamanla inceliyor, daha küçük gözükebiliyor işte renklendirme işlemi burada devreye giriyor.

Kalıcı dudak renklendirme işlemi sayesinde dudaklardaki renk eşitsizliklerini giderirken, dudağa daha canlı bir görünüm kazandırılıyor. Doğal renklerde yapılan uygulamalar sonrasında çoğu zaman günlük hayatta ruj kullanmaya gerek kalmadan sadece nemlendirici kullanarak canlı ve parlak dudaklara sahip olabilirsiniz.

Dudakları solgun görünen, dudak çerçeve hatları uçuk ve benzeri sebeplerle kaybolmuş kadınlar bu uygulamadan yararlanabilir. Acısız ve ağrısız olarak tamamlanan bu işlemin iki yıla kadar kalıcılık süresi var. Kişiler isterlerse bu süre dolmadan da işlemi tekrar edebiliyor. Genelde 30 -45 yaş arası kadınların sıklıkla tercih ettiği dudak renklendirme işlemi dudakları ile ilgili bu şikayetleri bulunan 18 yaş üzerindeki tüm kadınlara uygulanabilmektedir.

Corona virüs dönemindeki tercih nedeni ise normal rujların maskelere bulaşıp; silinmesi...

Dudak renklendirme kalıcı bir işlem olduğu için doğal renklerin seçilmesine özen gösteriyoruz. İşlem öncesinde kişiye en uygun renk ve tasarım belirleniyor. Eğer kişinin beklentisi uzmanların beklentisinin çok dışında ise bu kişilere işlem yapmamak tercih ediliyor

Bu yazın en popüler bir diğer uygulamasının ise kalıcı eyeliner.Özellikle yaz aylarında sıcak ve nem sebebiyle akan bulaşan göz makyajı için kalıcı eyeliner büyük bir avantaj sağlıyor.
admin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla