Kadın Gözüyle

Kadın Gözüyle (http://kadingozuyle.net/index.php)
-   Türkiye ve Dünya Gündemi işte Siyaset Meydanı (http://kadingozuyle.net/forumdisplay.php?f=97)
-   -   Abdullah Gül: Diyalog ortamı artık başladı (http://kadingozuyle.net/showthread.php?t=30682)

buse 18.Temmuz.2015 21:12

Abdullah Gül: Diyalog ortamı artık başladı
 
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, koalisyon görüşmeleriyle ilgili olarak “Umutlu musunuz?” şeklindeki bir soruya “Artık onu arkadaşlarımız bilir. Hayırlısı neyse o olsun. Artık görüşme konuşma, uzlaşma diyalog zamanı. Ümit ediyorum ki hayırlısı neyse o ortaya çıkar” dedi.



Abdullah Gül, bayram namazını oğulları Ahmet Münir ve Mehmet Emre Gül ile birlikte Süleymaniye Camii’nde kıldı. Namazın ardından cami çıkışında bayram mesajı veren Gül, koalisyon görüşmeleriyle ilgili görüşünü de şöyle açıkladı: “Bunu yürüten arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. İnşallah hep hayırlısıyla bayram zaten sevgi, muhabbet, diyalog ayıdır. Seçimlerden sonra da böyle bir diyalog ortamının başladığını görüyorum. Bundan da büyük bir memnuniyet duyuyorum. İnşallah hayırlısı neyse o olsun memlekette.”
Bir güzetecinin “Koalisyon hükümeti kurulması konusunda umutlu musunuz? şeklindeki sorusuna Gül, “Artık onu arkadaşlarımız bilir. Hayırlısı neyse o olsun. Artık görüşme konuşma, uzlaşma dialog zamanı. Ümit ediyorum ki hayırlısı neyse o ortaya çıkar” şeklinde yanıtladı.




Şu Anki Saat: 12:23

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.